• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Online zakazivanje pregleda

Online zakazivanje pregleda

Online zakazivanje pregleda je sve traženija opcija među pacijentima širom sveta.

Moderno doba obeležilo je veliki napredak tehnologije. Sa pojavom interneta i pametnih telefona mnoge navike ljudi su se promenile. Tome je doprineo i brz način života, koji ne ostavlja dovoljno vremena u toku dana da se posvetimo svim obavezama. Imajući ovo u vidu ne čudi što je potraga za brzim, jednostavnim i lako dostupnim uslugama postala sinonim savremenog čoveka. Kao posledica toga nastale su brojne promene u svim oblastima.

Promene u načinu rada obuhvataju i zdravstveni sistem, te se javlja novi vid zakazivanja pregleda – putem interneta. Ova novina uslovljena je, pre svega, porastom svetske populacije, tako da nekadašnje procedure zakazivanja nisu više toliko efikasne kako za medicinsko osoblje, tako i za same pacijente.

Koje prednosti za pacijente donosi online zakazivanje pregleda otkriva vam lekarska ordinacija Braće Jerković, Dr Nestorov.

Dostupnost svih 24 časa

Ručni sistem za upravljanje terminima nužno zahteva prisustvo osoblja za pultom. Što znači da ćete morati lično da odete do ordinacije ili pozovite telefonom kako biste zakazali potrebni pregled. Samim tim morate voditi računa o radnom vremenu.

Online zakazivanje pregleda

Za razliku od tradicionalnog, online zakazivanje pregleda možete obaviti kad god poželite, ne samo tokom redovnog radnog vremena. Sada imate mogućnost da pregled zakažete kada vama odgovara, uključujući kasne sate uveče pre spavanja, pa i vikendom kada ordinacija ne radi, jer je formular dostupan svih 24 časa, 7 dana u nedelji.

S obzirom da u toku radnog dana mnogi nemaju vremena da obave ni razgovor telefonom, a još manje da izađu sa posla kako bi zakazali pregled, celodnevna dostupnost je glavna prednost ovog sistema, koju su prepoznali pacijenti. Zapravo, online zakazivanje pregleda može biti ključno pri odabiru ordinacije.

Online zakazivanje pregleda štedi vreme i novac

Sigurni smo da se svako od vas makar jednom suočio sa zauzetom telefonskom linijom pri zakazivanju. Nažalost, ova situacija ponekad potraje i više minuta, čak i kod ordinacija koje imaju nekoliko brojeva za pozive. Dok čekate da se linija oslobodi ne samo da trošite svoje vreme, već se može javiti nervoza koja dodatno narušava vaše zdravlje.

Za zakazivanje putem interneta nećete morati da izdvojite puno vremena. Sve što je potrebno da učinite jeste da upišete svoje podatke i izaberete opšti lekarski pregled, specijalistički ili, pak, potpuni skrining zdravlja.

Verovali ili ne, online zakazivanje štedi i vaš novac, jer ne morate da trošite gorivo i plaćate parking mesto kao kod zakazivanja u samoj ordinaciji. Čitav postupak možete jednostavno da obavite iz udobnosti svog doma, na poslu, pa i dok ste u porketu.

Online zakazivanje pregleda pruža određene povoljnosti

Još jedna važna prednost koju donosi online zakazivanje pregleda jesu brojne akcije i popusti. Ove pogodnosti važe samo na sajtovima ordinacija, što je dodatni razlog da izaberete opciju zakazivanja putem interneta.

Lekarska ordinacija Dr Nestorov svojim pacijentima nudi mogućnost online zakazivanja putem zvaničnog sajta ordinacije. Uz svaki zakazani pregled ovim putem dobijate popust od 500 dinara!

Hi, How Can We Help You?