• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Pregled psihijatra/neurologa 5.000,00 RSD

Pregled psihijatra/neurologa 5.000,00 RSD

Pregled psihijatra je razgovor klijenta i terapeuta u trajanju od 45 minuta. Tokom ovog razgovora se definišu tegobe zbog kojih klijent traži stručnu pomoć. Osim upoznavanja s problemom klijenta, terapeut procenjuje i ličnost klijenta. Procenjuje takođe njegove mehanizme obrane protiv stresa, načine ophođenja s drugima, kvalitet odnosa s važnim ljudima u životu, kvalitet svakodnevnog funkcionisanja i dr. Tom prilikom zajednički se dogovaraju o odabiru najpovoljnije terapije. Često je potrebno obaviti više od jednog razgovora kako bi se dobio dobar uvid u klijentove teškoće i podlogu koja ih uzrokuje. Svaki terapeut ne odgovara svakom klijentu, a i obratno. Potrebno je da obe strane mogle osetiti mogu li zajednički raditi .

Pregled psihijatra je prvenstveno služi normalnima da to i ostanu

Svaki prvi razgovor ne vodi nužno u neki vid terapije. Ponekad se radi samo o konsultaciji i potrebi klijenta da dozna više o nekim svojim teškoćama, o problemima koje ima njemu bliska osoba ili želi savet vezano za neke trenutne teškoće.

    Zakažite pregled online i ostvarite popust od 500 dinara!

    Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


    Hi, How Can We Help You?