• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Pregled pedijatra (i subspec. grana pedijatrije) 5.000,00 RSD

Pregled pedijatra (i subspec. grana pedijatrije) 5.000,00 RSD

Pregled pedijatra spada u standardne specijalističke preglede koji se redovno obavljaju u našoj ustanovi. Pedijatrija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem dece i adolescenata, tj. pacijentata do 19-te godine života. Iz navedene definicije se ne može zaključiti specifičnost kao ni kompleksnost ove medicinske grane. Naime, mlad dečji organizam se više nego značajno razlikuje od adultnog, odraslog čoveka. Pored anatomskih i fizioloških razlika baziranim na nedozrelosti struktura i metaboličkih procesa, odnosno – postupnom i nedovršenom procesu sazrevanja, patologija koja se sreće kod dece je veoma često patologija nepoznata adultnim lekarima. Zbog svih svojih specifičnosti, pedijatrija je u nekim zemljama poptuno odvojena od medicine, pa tako u Rusiji postoji Pedijatrijski univerzitet (Санкт-Петербургский педиатрический университет) pored medicinskog.

S obzirom da je Lekarska ordinacija DR NESTOROV posebno posvećena ovoj grani medicine, dobro bi bilo da kada zakazujete pregled pedijatra podrobno opišete simptome Vašeg deteta, kako bi obezbedili što adekvatniji i stručniji pregled. Imamo veliki broj konsultanata pedijatara različitih subspecijalnosti, kao što su:

    Zakažite pregled online i ostvarite popust od 500 dinara!

    Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


    Hi, How Can We Help You?