• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Skrining program

Skrining program

SKRINING PROGRAMI

Sistematski pregledi - prevencija ozbiljnih bolesti

Dr Nestorov Akcija

Zdravlje se ne podrazumeva, zdravlje se čuva

Sistematski pregledi u raznim formama paketa preventivnih pregleda, tzv. „Skrining programi“ su u osnovi  koncipirani tako da  obuhvataju više dijagnostičkih procedura vezanih za određenu oblast koju pacijent želi da proveri, i sadrže obično više laboratorijskih pretraga, uz ultrazvučnu, dopler i holter dijagnostiku. U skladu sa politikom naše kuće, ove vrste programa su uvek na značajno sniženoj ceni, sa popustima od 40-80%. Za razliku od akcijskih pregleda, popust na skrining programe je stalan, dok ih god imamo u ponudi.

Sistematski pregledi, kao  i akcijski pregledi, zakazuju se isključivo određenim danima sa ograničenim brojem termina, uglavnom u popodnevnim satima, najčešće između 15 i 20h, osim subotom kada se  obaljaju u periodu između 10 i 14h

Pojedinačni pregledi u sklopu skrining programa,  jednakog su trajanja kao i pregledi van akcijskih termina plaćenim u punom iznosu. Kvalitet pregleda ostaje isti i pacijent dobija jednako vrednu uslugu ali za manje novca. Neminovan je gubitak komfora u njihovom zakazivanju. Ipak, mi trudimo da ima najmanje dva akcijska termina nedeljno kako bi izašli u susret ljudima koji te nedelje rade u određenoj smeni.  Na taj način, postižemo da npr. utorkom akcijski pregledi idu pre, a recimo petkom posle podne.

Sistematski pregledi i skrining programi predstavljaju jedini put za unapređenje zdravstvenog stanja, kako pojedinaca tako i celokupnog društva. Težimo podizanju zdravstvene kulture u Srbiji, kako bi imali dovoljno vremena da izlečimo, a ne samo da lečimo.

U drevnoj Kini, lekari su plaćani od strane cara, prema procentu zdravih, a ne bolesnih stanovnika. Naša je misija da pratimo težnje ovih drevnih lekara.

Hi, How Can We Help You?