O nama

Lekarska ordinacija u naselju Braće Jerković

Voždovac, Beograd

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.

Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking.

 


 

 

Ponosni smo na naš rad.

Više od 10.000 obavljenih pregleda daje nam podstrek da  postavljamo standarde dobre privatne medicinske prakse.

Razvojna vizija

Šta želimo da postignemo

Ordinaciju je osnovao dr Marin Nestorov, sa idejom da pruži širok dijapazon medicinskih usluga bez kompromisa po pitanu kvaliteta, najpre svojim komšijama, a onda i svim ljudima kojima treba medicinska pomoć. U skladu sa mogućnostima vlasnika, realizacija ideje velike zdravstvene ustanove je morala da čeka svoju proveru, a potom i šansu da se reailuzuje kroz ispunjenost  prvobitno zadatih uslova. Dakle, ukoliko se steknu dovoljna sredstva kroz isključivo pošten i zakonski regulisan rad ordinacije, otvara se put za rast i preregistraciju ordinacije u polikliniku - šireg dijapazona zdravstvenih delatnosti, i otvarnje novih ustanova istog brenda. 

Postaviti razvojne osnove na dobronamernosti, stručnosti i poštenju bio je veliki izazov, imajući u vidu visoke troškove funkcionisanja ordinacije. Uz to, navedeni uslovi su predstavljali nedostižan cilj većine drugih privatnih zdravstvenih ustanova, pa su njihovi realni vlasnici često postajali ljudi iz nemedicinskih struka, potpomognuti trenutnim političkim dešavanjima i klimom u Beogradu i Srbiji. Naravno, kvalitet usluga je bio u drugom planu, posle ekonomske isplativosti.

U skladu sa ličnim opredeljenjem osnivača ordinacije DR NESTOROV, stvaranje socijalnog jaza je neprihvatljivo, pa svi pacijenti moraju imati identičan tretman bez obzira koliko novca ostave kod nas, a naše je da damo sopstveni maksimum.

Veoma je teško umanjiti cene pojedinačnih pregleda jer bi to značilo smanjenje honorara naših konsultanata, a to vodi u sniženje kvaliteta usluga izborom konsultanata nižeg nivoa stručnosti. Zbog toga, mi smo se okrenuli strategiji formiranja raznih kompleta pregleda koji obuhvataju više medicinskih potreba pacijenata, uz veoma visoke popuste. Ovaj kompromis podrazumeva nešto niži komfor u zakazivanju pregleda, ali kompromisa nema u njihovom kvalitetu. Ovakva strategija se pokazala dobrom, i donosi izrazito nizak broj nezadovoljnih pacijenata, ispod 1%.

Naša misija

Zbog čega smo drugačiji

Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste.

"Samo dobar čovek može da bude dobar lekar."
Carl Nothnagel, austrijski lekar

 

Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak.

Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.

ISKUSTVA PACIJENATA

Vaskularni dopler skrining

Sve pohvale, vrlo profesionalna ordinacija sa ljubaznim osobljem.

Škoric Aleksandra https://pro.zumzi.com/sr/place/801209/comments

< Prethodno
Sledeće >

O vlasniku

Dr Marin Nestorov

 
Dr Marin Nestorov, rođen je 31. 07. 1974. godine u Kraljevu. Dolazi u Beograd kao student. Završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, u januaru 2001, i na specijalizaciji je iz interne medicine na KCS..
Radio je kao lekar u KBC Bežanijska Kosa, u više garnizonih ambulanti, u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Klinici „Anlave”, i Institutu za majku i dete. Nakon jednog izuzetno teškog dežurstva (i pregledanih 166 malih pacijenata za 24h), odlučuje da napusti Institut za majku i dete, a samim tim i direktno bavljenje medicinom, i odlazi u farmaceutsku firmu ALTANA (sada Takeda pharmaceuticals GmbH) na poziciju stručnog saradnika, a ubrzo zatim i product manager-a za gastroenterologiju, a potom i pulmologiju. U tom periodu kroz programe edukacije stiče korisna znanja iz marketinga, prodaje i vođenja preduzeća, ali takođe i upoznaje veliki broj eminentnih stručnjaka iz raznih oblasti srpske medicine. Prisustvuje brojnim međunarodnim medicinskim kongresima širom Evrope u društvu najistaknutijh srpskih lekara. Početkom 2014.  odlučuje da se vrati svom osnovnom i prvom lekarskom pozivu. Ubrzo otvara privatnu ordinaciju isključivo sopstvenim sredstvima.
 
 

 

Vaše mišljenje nam znači mnogo.

Podelite ovaj sadržaj