Ultrazvučni skrining celog tela
73% popusta

Ultrazvučni skrining celog tela – pregled svih organa ultrazvukom

Ultrazvučni skrining celog tela je paket pregleda kojim možete, po sniženoj ceni, umesto jedne regije – uraditi ultrasonografiju svih Vaših organa dostupnih ultrazvuku. Idealan je za ljude koji sumnjaju na istovremene probleme na više organa. Naravno, pogodan je kao jedna skrining metoda u cilju redovne kontrole kod zdravih. Imajmo u vidu da sve žene posle 30-te godine treba da pregledaju jednom godišnje dojku, a kasnije i štitastu žlezdu. Muškarci takođe treba da proveravaju prostatu i testise posle 40-te godine. Ultrazvučni skrining celog tela bi trebalo da bude minimalna forma porodičnog skrininga u okviru opšte zdravstvene kulture.

Ultrasonografija – značenje pojma

Ultrasonografija, poznata i pod nazivom „ultrazvučna“ ili „eho“ dijagnostika, neinvazivna je dijagnostička metoda, zasnovana na primeni ultrazvučnih talasa, bez primene jonizujećeg zračenja, što dopušta mogućnost ponavljanja pregleda bez opasnosti po zdravlje.

Ultrazvučni skrining celog tela

Sadržaj paketa:

o UZ Vrata
o UZ Dojki
o UZ Abdomena
o UZ Genitourinarnog trakta
Ultrazvučni pregled testisa (skrotuma) i adneksa

Ultrazvučne preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije, pedantno i bez žurbe, sa obavezom da Vam detaljno objasne svoje nalaze.

Redovna cena: 13,500,00 RSD
Cena sa popustom: 3.700,00 RSD
Ušteda: 9.800,00 RSD
Popust: 73%

 

NAPOMENE:

a) Navedeni paket pregleda podrazumeva pripremu za ultrazvučne preglede, koju možete pogledati ovde.

Podelite ovaj sadržaj