Akcije

OPŠTE INFORMACIJE O AKCIJSKIM PREGLEDIMA

Mi ne prodajemo jeftine usluge. Vredne usluge činimo dostupnim svima.

Akcijski pregledi se zakazuju isključivo određenim danima sa ograničenim brojem termina, uglavnom u popodnevnim satima, najčešće između 15 i 20h. Subotom se akcijski pregledi obaljaju u periodu između 10 i 14h. Sniženje cena postižemo zakazivanjem više pregleda u nizu, tako da lekar konsultant odjednom obavi više pregleda po sniženoj ceni. Ovi pregledi su jednakog trajanja kao i pregledi van akcijskih termina plaćenim u punom iznosu. Kvalitet pregleda ostaje isti i pacijent dobija jednako vrednu uslugu ali za manje novca.

Neminovan je gubitak komfora u njihovom zakazivanju. Takođe, zbog većeg broja zakazanih pregleda u nizu, moguća su i manja kašnjenja u obavljanju istih. Nemoguće je precizno odrediti  vreme neophodno za kvalitetan pregled, jer varira od složenosti patologije, starosti pacijenta i brojnih drugih faktora.  Jednostavno, to je cena velikih popusta bez gubitka kvaliteta pregleda. Ipak, mi trudimo da ima najmanje dva akcijska termina nedeljno kako bi izašli u susret ljudima koji te nedelje rade u određenoj smeni.  Na taj način, postižemo da npr. utorkom akcijski pregledi idu pre, a recimo petkom posle podne. Pri izboru pregleda i paketa pregleda za koje dajemo pouste, rukovodimo se potrebama pacijenata za širom dijagnostikom. Što je broj pregleda i procedura veći, to je i njihova cena niža u finalnom zbiru.

Akcijski pregledi DR NESTOROV

Akcijski pregledi i paketi pregleda predstavljaju razvojni stub našeg brenda, i veoma se trudimo da ih učinimo atraktivnim kvalitetom, po važnosti ispred atraktivnosti njihove cene.

Akcijski pregledi su pogodni za pacijente sa ograničenim budžetom, ali obično ne i za one kojima je naša medicinska usluga potrebna hitno.

Ponosni smo na naš rad.

Više od 15.000 obavljenih pregleda daje nam podstrek da  postavljamo standarde dobre privatne medicinske prakse.

Podelite ovaj sadržaj