• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Opšti lekarski pregled 3.500 – 6.000,00 RSD

Opšti lekarski pregled 3.500 – 6.000,00 RSD

Opšti lekarski pregled u Vašem komšiluku

Po pravilu, opšti lekarski pregled je prvi pregled pacijenta, koji obavlja Dr M. Nestorov ili Dr Lj. Vasić. Podrazumeva opšti pregled (anamneza, inspekcija, palpacija, perkusija, auskultacija), merenje krvnog pritiska, a po potrebi i dopunske analize, kao što su EKG analiza, laboratorijske pretrage i ciljani ultrazvučni pregled. Nakon ovog pregleda, pacijentu se po potrebi zakazuje kontrolni ili specijalistički pregled.

U doba korona virusa, za lečenje zaraženih ovim virusom, potrebni su posebni uslovi, u cilju zaštite lekara, osoblja i drugih pacijenata u Ordinaciji. Kako bi ih obezbedili, potrebno je sprovođenje posebnih mera izolacije, sterilizacije prostora i organizacije ovih pregleda uopšte. Za infektivne pacijente, tj. one koji imaju povišenu telesnu temperaturu i druge simptome akutne zarazne bolesti, cena opšteg pregleda je 6.000,00 dinara.

    Zakažite pregled online

    Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


    Hi, How Can We Help You?