• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Ultrazvučni pregled srca 5.000,00 RSD

Ultrazvučni pregled srca 5.000,00 RSD

Ultrazvuk srca se obavlja kako bi se dobili značajni podaci o morfologiji i funkciji srčanog mišića, srčanih zalistaka, dimenzijama srčanih šupljina i brzini protoka krvi kroz srce i velike krvne sudove. „Color-doppler“ tehnika omogućava funkcionalnu dijagnostiku. Proizvodeći vizuelizaciju toka krvi kroz srčane šupljine i krvne sudove, činiprocenu stanja i stepena oštećenja značajno preciznijom. Metoda je neinvazivna, bezbolna, pre pregleda nije neophodna posebna priprema. Nema štetnih dejstava i može se primenjivati u najranijoj životnoj dobi.

Kada je potrebno uraditi ultrazvuk srca?

Korist od ultrazvuka srca možete imati ukoliko ste ikada iskusili neobjašnjive bolove u grudima ili levoj ruci, imate šum na srcu, ranije dijagnostikovan srčani udar ili neki srčani defekt. Deo je propisnog preventivnog kardiološkog pregleda ukoliko imate porodičnu istoriju oboljevanja i umiranja od bolesti srca ili kardiovaskularnog sistema uopšte. Pored ovih postoje i mnogi drugi razlozi zbog kojih bi Vaš lekar želeo da proceni zdravlje Vašeg srca.

    Zakažite pregled online i ostvarite popust od 500 dinara!

    Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


    Hi, How Can We Help You?