• Braće Jerković 123A | Beograd
 • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Ultrazvučni pregled srca 5.000,00 RSD

Ultrazvučni pregled srca 5.000,00 RSD

Ocenite nas

Ultrazvuk srca se obavlja kako bi se dobili značajni podaci o morfologiji i funkciji srčanog mišića, srčanih zalistaka, dimenzijama srčanih šupljina i brzini protoka krvi kroz srce i velike krvne sudove. „Color-doppler“ tehnika omogućava funkcionalnu dijagnostiku. Proizvodeći vizuelizaciju toka krvi kroz srčane šupljine i krvne sudove, činiprocenu stanja i stepena oštećenja značajno preciznijom. Metoda je neinvazivna, bezbolna, pre pregleda nije neophodna posebna priprema. Nema štetnih dejstava i može se primenjivati u najranijoj životnoj dobi.

Kada je potrebno uraditi ultrazvuk srca?

Korist od ultrazvuka srca možete imati ukoliko ste ikada iskusili neobjašnjive bolove u grudima ili levoj ruci, imate šum na srcu, ranije dijagnostikovan srčani udar ili neki srčani defekt. Deo je propisnog preventivnog kardiološkog pregleda ukoliko imate porodičnu istoriju oboljevanja i umiranja od bolesti srca ili kardiovaskularnog sistema uopšte. Pored ovih postoje i mnogi drugi razlozi zbog kojih bi Vaš lekar želeo da proceni zdravlje Vašeg srca.

  Zakažite pregled online i ostvarite popust od 500 dinara!

  Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


  Hi, How Can We Help You?

  OBAVEŠTENJE

  Od 1. 06. 2023. Ordinacija "DR NESTOROV" je na novoj adresi:

  Braće Jerković 123A

  (mini tržni centar preko puta Lilly apoteke 64)

  Dodatni info: 060 6193228, 060 6193229