• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Holter EKG / pritiska tokom 24h 4.000 – 5.000,00 RSD

Holter EKG / pritiska tokom 24h 4.000 – 5.000,00 RSD

Holter EKG 5.000,00 RSD

Holter EKG (srca) ili dinamička elektrokardiografija – je posebna, neinvazivna dijagnostička metoda za registraciju elektrokardiograma (EKG) i praćenja rada srca u dužem vremenskom periodu. Najčešće se prati od 24 do 48 časa, a prema potrebi i 5-7 dana. Merenje se postiže uz pomoć malog prenosnog aparata (rekorder EKG) koji sa sobom nosi pacijent u toku dnevno-noćnih aktivnosti. Njegovom primenom lekar stiče objektivni uvid u stanje srčanog mišića i njegov rad, u toku dužeg vremenskog perioda, u realnom životu, za vreme obavljanja svakodnevnih aktivnosti pacijenta. To može biti od izuzetne koristi kod utvrđivanje određenih srčanih poremećaja i određivanje daljeg ispitivanja ili lečenja .

Holter TA 4.000,00 RSD

Slično prethodnom, holter pritiska (TA) beleži pritisak tokom najčešće 24-48h, ili duže. Tokom perioda od 24 sata na nadlakticu se stavi manžetna koja je povezana sa malim aparatom koji se nosi u torbici pričvršćenoj oko pojasa. Tokom dana na svakih pola sata i tokom noći na svakih sat vremena manžetna se naduvava i meri se arterijski pritisak koji registruje aparat. Osoba treba da radi sve uobičajene radnje i da vodi dnevnik aktivnosti. Nakon 24h aparat se skida i lekar čita rezultate.

Čitanje zapisa je dugotrajan proces, i izveštaj se izdaje po pravilu narednog radnog dana. Na osnovu zabeleženih podataka dobijamo uvid u dnevne varijacije pritiska.

Zakažite kod nas holter srca (EKG 24 sata) ili holter pritiska 24 sata po najpovoljnijem odnosu cena/kvalitet u Beogradu.

    Zakažite pregled online i ostvarite popust od 500 dinara!

    Jednostavno poputnite polja koja su Vam ponuđena ispod i pošaljite Vaš zahtev za zakazivanje pregleda. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku sa potvrdom i vremenom za pregled.


    Hi, How Can We Help You?