Kardiovaskularni skrining test
58% popusta

Kardiovaskularni skrining test – Skrining ne samo kardioloških problema, već i dijagnostika njihovih uzroka

Kardiovaskularni skrining test se spontano nametnuo kao potreba za signifikantan broj pacijenata, pretežno ženskog pola. Naime, iako Lekarska ordinacija DR NESTOROV već ima širu paletu akcijskih paketa koji uključuju kardiološki pregled sa prethodno urađenom dijagnostikom, kao što su Kardiološki pregled sa color dopplerom srca i EKG-om , Veliki kardiološki pregled, ili Sistematski kardiološki pregled, svi oni se bave zatečenim stanjem i dijagnostikom patoloških promena u vezi sa ili na srcu, Kardiovaskularni skrining test je proširen i na uzroke koji dovode do kardioloških problema, kao što su bolesti krvnih sudova poput ateroskleroze, ili bolesti štitaste žlezde. Zbog toga je u ovu akcijsku ponudu dodata laboratorijska potvrda promena funkcije štitaste žlezde uz njen ultrazvučni pregled, kao i dopler skeniranje krvnih sudova vrata. Naravno, svi dodati pregledi i analize prate politiku visokih popusta u skladu sa opredeljenjem i sloganom naše kuće: Medicina dostupna svakom.

kardiovaskularni skrining test

Kardiovaskularni skrining test obuhvata:
  • Laboratorijske analize: Kompletna krvna slika, glukoza, kreatinin, lipidni status (ukupni holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, index ateroskleroze, vaskularni rizik, fT4, TSH)
  • 24h holter EKG-a
  • 24h holter pritiska
  • EKG sa analizom
  • Utrazvučni pregled vrata 
  • CDS (kolor dopler) krvnih sudova vrata
  • Pregled kardiologa
  • Utrazvučni pregled srca sa doplerom 
  • Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda

Ultrazvuk i dopler vrata obavljaju radiolozi, a kardiološke preglede vrše internisti/kardiolozi.
Komplet pregleda i analiza je osmišljen po savetu naših kardiologa, i zahtevima naših pacijenata.

Redovna cena: 23.550,00 RSD
Cena sa popustom: 9.900,00 RSD
Ušteda: 13.650,00 RSD
Popust: 58%

S obzirom da pacijent dolazi dva dana ranije zbog postavljanja holtera, istom prilikom će biti uzeta krv za lab. analize tako da kardiolog prilikom pregleda ima već spremne rezultate holtera i laboratorije, što umanjuje broj dolazaka i skraćuje put do najadekvatnije terapije. Za analizu rezultata holtera potrebno nam je najmanje 24h od momenta skidanja istih. Ultrazvuk i dopler vrata obavljaju radiolozi, a mi ćemo se potruditi da se ovi pregledi obave prilikom jednog od obaveznih dolazaka pacijenta, kako pacijent ne bi morao da dolazi posebno zbog njih.

Podelite ovaj sadržaj