• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Ultrazvuk i dopler

Ultrazvuk i dopler

DR NESTOROV

Ultrazvuk i dopler

1. Esaote MyLab 25 Gold

Italijanske proizvodnje, po poznavaocima ovoga brenda – njihov apsolutni šampion, koji u mobilnoj formi objedinjava izuzetno kvalitetan HiRes prikaz statičnih organa sa izvanrednim mogućnostima doplera krvnih sudova i  srca, a takođe omogućava i 3D ginekološki ultrazvuk. Najveća prednost ovog aparata je u njegovim malim dimenzijama i težini, što ga čini pogodnim za nošenje, pa samim tim i za eho/dopler preglede u kućnim uslovima.

General Electric Voluson 730 expert

Američke proizvodnje, zlatni standard 4D ultrazvučne dijagnostike. Ima više aparata koji produkuju 4D prikaz (uključujući i gorepomenuti naš Esaote), ali ni jedan toliko kvalitetan poput Voluson 730 expert-a. Ovaj aparat se nalazi u svakoj ozbiljnijoj zdravstvenoj ustanovi koja ima u ponudi 4D ginekološki eho pregled, bilo kod nas ili u svetu.

Ova mašina spada u najvišu klasu ultrazvučnih aparata, ne samo zbog 4D mogućnosti, već zbog slike izuzetno visoke rezolucije. Primenjuje se i u drugim oblastima osim u ginekologiji, mada mu je to primarno mesto.

Philips Sonos 5500

Kardiološki aparat, pravljen isključivo za tu namenu. Premda starijeg datuma proizvodnje, neprevaziđen je u kardiološkoj ultrazvučnoj dijagnostici. U privatnoj praksi ne spada u omiljene UZ aparate zbog odsustva univerzalnosti primene, budući da se osim srca, njime ne može dobiti kvalitetan prikaz drugih organa. S druge strane, ovaj aparat se nalazi u svakoj ozbiljnoj kardiološkoj ustanovi poput IKVB Dedinje, VMA i KCS.

U cilju izbegavanja kompromisa, Philips Sonos 5500 je standardni deo opreme našeg kardiološkog kabineta.

Hi, How Can We Help You?