• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Cenovnik

CENOVNIK

Lista usluga sa cenovnikom

LEKARSKA ORDINACIJA

Dr Nestorov Cenovnik

Lekarska ordinacija DR NESTOROV pruža širok dijapazon opštih i specijalističkih pregleda, kao i veliki broj drugih medicinskih usluga. Redovne cene naših usluga možete pronaći u cenovniku. Cene laboratorijskih usluga možete videti ovdeili na tasteru ispod cenovnika usluga.

Cenovnik ne obuhvata nepecifične usluge koje se retko traže (poput spec. pregleda u kućnim uslovima ili seanse sa psihologom) i za cene tih usluga se morate prethodno dogovoriti, poželjno u ličnom ili telefonskom razgovoru.

Period čekanja pregleda, od poziva do realizacije, obično iznosi 1-2 dana, a nikada ne prelazi 7 dana, osim u slučaju perioda godišnjih odmora i dgotrajnih praznika (novogodišnji i božićni praznici). Laboratorijski rezultati se dobijaju po pravilu već istog dana kada se uzorci donesu ili uzmu, osim analiza koje po svojoj prirodi zahtevaju više dana za dobijanje rezultata.

Lekarska ordinacija DR NESTOROV je u stalnoj težnji da izađe u susret svim ljudima koji imaju potrebu za medicinskim uslugama. Stoga, radimo na tome da vremenom proširimo delatnost na nivo poliklinike kako bi mogli da obavljamo i one preglede koje trenutno ne možemo usled zakonskih ograničenja.

Ukoliko Vam je potreban neka usluga koju ne možete da pronađete na listi, kontaktirajte nas. Ukoliko ne možemo sami da Vam je obezbedimo, potrudićemo se da Vas uputimo na pravo mesto gde se takva usluga pruža.

Dr Nestorov laboratorija
Hi, How Can We Help You?