• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Privatna lekarska ordinacija – Dr Nestorov

Privatna lekarska ordinacija

Privatna lekarska ordinacija je pravo mesto za vaše zdravlje.

Redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana nisu dovoljni da biste bili zdravi. Briga o telu uključuje i skrining zdravlja, jer, jedino redovni godišnji lekarski pregledi mogu da otkriju rano postojanje faktora rizika za razvoj hroničnih bolesti, kao i pravovremeno lečenje.

Zato, veliku pažnju treba posvetiti izboru odgovarajuće lekarske ordinacije i stručnog lekara kome ćete pružiti svoje poverenje. Pre svega, nameće se pitanje da li je bolja opcija lečenje u domovima zdravlja ili privatnom sektoru?

Privatna lekarska ordinacija se u svetu razvila sredinom prošlog veka a kod nas ova grana postoji od 1989. godine. Poslednje dve decenije došlo je do velikih promena u zdravstvu, pa je sve veći broj pacijenata koji se odlučuje za privatnu praksu.

Dr Nestorov vam ukazuje na prednosti koje pruža privatna lekarska ordinacija.

Privatna lekarska ordinacija neguje dobar odnos sa pacijentima

Privatna lekarska ordinacija se vodi idejom da dobar leka mora biti i dobar prijatelj. U skladu sa tim svakom pacijentu se pristupa sa posebnom pažnjom, jer ostvarena komunikacija između lekara i pacijenta direktno utiče na uspeh lečenja. Ovakav odnos nije izgrađen samo jednom posetom, već se bazira na uzajamnom poštovanju, a  prvi korak u tome jeste vreme koje se posvećuje pacijentu.

Privatna lekarska ordinacija

I dok kroz državne ustanove u toku dana prođe veliki broj pacijenta, pa lekari ne mogu svima podjednako da se posvete, u privatnim ordinacijama je sasvim drugačiji princip rada. U njima konsultacije lekara nisu vremenski ograničene, niti ometane od raznih spoljašnjih faktora, te oni imaju više vremena da se fokusiraju na potrebe i probleme pacijenta.

Na taj način lekar bolje upoznaje pacijenta i, prateći promene u odnosu na poslednju posetu, može da donese bolju dijagnozu.

Privatna lekarska ordinacija štedi vaše vreme

Savremeni način života, na žalost, ne ostavlja nam dovoljno vremena da se posvetimo svom zdravlju. To dodatno komplikuju složeni sistemi zakazivanja kod državnih lekara. Sigurno se svakom desilo da potrebni pregled može da obavi tek za desetak pa i mesec dana.

Upravo u ovome se i ogleda glavna prednost kada je privatna lekarska ordinacija u pitanju. Jer, ne samo da birate željenog lekara, već i vreme koja vam odgovara da vas primi. To znači da nećete morati da izlazite sa posla zbog zakazane konsultacije, kao ni da provedete sate čekajući u bolničkim hodnicima.

Ukoliko pak niste u mogućnosti da dođete možete izabrati posete lekara u vašem domu, koje nudi privatna lekarska ordinacija. Samim tim nećete imati ni troškove prevoza kao u slučaju odlaska u ordinaciju, niti ćete morati da izlazite iz udobnosti svoga doma. Jednostavno, lekar kod koga poželite da izvršite pregled doći će na vaša vrata. Ova pogodnost je posebno važna kod pacijenata koji boluju od težih bolesti ili im je kretanje onemogućeno zbog zdravstvenog stanja.

Privatna lekarska ordinacija okuplja najbolje stručnjake iz raznih oblasti medicine

Privatna lekarska ordinacija nije samo orjentisana na opštu praksu.

Privatna lekarska ordinacija

Dr Nestorov tim se sastoji iz emeninentnih lekara iz mnogih grana medicine. U prijatnom ambijentu i uz najmodernije medicinske uređaje možete obaviti niz specijalističkih pregleda.

Pored ultrazvuka i ekg srca, dostupna je i kompletna sonografija i kolor dopler krvnih sudova. Zatim endoskopski i kolonoskopski pregled, kao i ortopedski pregledi, pregledi urologa, neurologa, psihijatra i otorinolaringologa.

Za detaljnije analize privatna lekarska ordinacija Beograd, Dr Nestorov vrši usluge i laboratorijske dijagnostike. Rezultati hematoloških i biohemijskih analiza gotovi su veoma brzo, tj. već istog dana. Dok se za mikrobiološku analizu čeka samo 3 dana.

Vaše zdravlje je najsigurnije u našim rukama!

 

Hi, How Can We Help You?