• Braće Jerković 123A | Beograd
  • Radno vreme: Radnim danima 9-20h | Subota 9-14h | Nedelja ZATVORENO

100% Profesionalni

Etičnost i odgovornost

Stručno osoblje

Naš tim vrhinskih lekara

Savetovalište

Zadovoljni pacijenti

Početna

online zakazivanje pregleda lekar beograd

500 dinara popusta na online zakazivanje

ZAKAŽITE PREGLED PUTEM ONLINE FORMULARA NA NAZNAČENIM PREGLEDIMA I OSTVARITE POPUST!

Online zakazivanje pregleda pute emal formulara osmišljeno je tako da olakša put našim pacijentima do specijalista i lekara kako bi jednostvano i brzo zakazali pregled ili konsultaciju kako bi reši zdravstveni problem koji imaju.

- BRZO I LAKO

- SA POPUSTOM

O NAMA

Lekarska ordinacija u naselju Braće Jerković

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom 2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac. Tada jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Sada je locirana unutar manjeg tržnog centra, sa ulazom iz ulice Braće Jerkovića.

Od 2020. godine, Ordinacija Dr Nestorov je preregistrovana u Specijalističku lekarsku ordinaciju iz oblasti interne medicine, kako bi bili u mogućnosti da pacijentima ponudimo širi dijapazon medicinskih usluga.

  • Poštovanje
  • Razumevanje
  • Etika
  • Komunikacija

Lekarska ordinacija koja vredne medicinske usluge čini dostupnim svima

MEDICINA DOSTUPNA SVAKOM

Naša težnja je da kroz tematski osmišljene pakete pregleda omogućimo tzv. akcijske snižene cene. Na taj način Lekarska ordinacija DR NESTOROV odobrava visoke popuste čak do 75% na razne pakete pregleda, koje obavljaju isti lekari koji van akcijskih termina obavljaju i redovne preglede.

Mi ne prodajemo jeftine usluge, vredne usluge činimo dostupnim svima.

Trenutne akcije

PROMOTIVNI POPUSTI

Potpuni skrining zdravlja 66% popusta

Potpuni skrining zdravlja predstavlja format detaljnog, velikog sistematskog pregleda koji obuhvata veoma…

Sistematski pregled sa komplet sonografijom 72% popusta

Sistematski pregled sa komplet sonografijom je idealna opcija za osobe koje redovno proveravaju…

Kompletna sonografija organizma 75% popusta

Kompletna sonografija organizma je spoj dva skrining paketa: ultrazvučnog i vaskulardnog…

Vaskularni dopler skrining 74% popusta

Vaskularni dopler skrining metodom se mogu otkriti suženja i proširenja krvnih sudova, naslage ili plakovi arterija…

Ultrazvučni skrining celog tela 78% popusta

Ultrazvučni skrining celog tela je paket pregleda kojim možete, po sniženoj ceni, umesto jedne regije – uraditi …

Kardiovaskularni skrining test 58% popusta

Kardiovaskularni skrining test se spontano nametnuo kao potreba za signifikantan broj pacijenata…

Usredsređeni smo na stručnost i profesionalizam.

STRUČNI LEKARSKI PREGLED

Pored velike posvećenosti stalno zaposlenih, Lekarska ordinacija DR NESTOROV bira konsultante koji su nadprosečne stručnosti, provereni i dokazani u svom polju.

DR NESTOROV

Lekarska ordinacija za celu porodicu

Mi smo lekarska ordinacija iz Beograda. Ohrabrujemo Vas da zakažete pregled kod nas kako ne biste čekali i na brz način došli do neophodnih rezultata lekarskog pregleda. Nudimo Vam medicinske usluge u Beogradu u prijatnom ambijentu uz ljubazno osoblje potpuno posvećeno Vama. Volimo posao kojim se bavimo i rado stavljamo naše znanje, stručnost i iskustvo u službu našim pacijentima.

Poštovanje

Lekarska ordinacija Dr Nesotov je od prvog dana svog poslovanja postavila standarde poslovanja kroz vrhunski kvalitet i stručnost, individualan pristup svakom pacijentu, udoban enterijer, moderna tehnologija i konstantna briga za pacijente. Mi živimo od Vas, na Vama je da birate svoju medicinsku ustanovu.

Razumevanje

Lekarska ordinacija Dr Nestorov je već prepoznata od strane pacijenata kao mesto gde će biti lepo saslušani u cilju kompletnog uvida u tegobe, a sve radi boljeg lečenja. Prijateljski odnos sa pacijentima kroz međusobno razumevanje je naše viđenje vrhunske profesionalnosti. Mnogima je to omiljena lekarska ordinacija što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijenata, konstantno povećanje broja novih pacijenata kao i priznanja za kvalitet usluge na najvišem nivou.

Etika

Lekarska ordinacija Dr Nestorov je postavila svoj način rada od prvog dana, usmeren ka očuvanju zdravlja, a ne samo lečenja pacijenata. Lečenje u privatnoj praksi može biti i prostor za navođenje pacijenata na uslovno nepotrebne procedure i analize u cilju ekonomskog iskorištavanja bolesnih ljudi. To je ono što Vam se nikada ne sme dogoditi kod nas, jer to smatramo neprihvatljivim ne samo sa etičke, već i sa poslovne strane – na duže staze. S obzirom da smo usmereni na “duže staze”, etiku stvaljamo na vrh priroteta našeg rada, kao osnovni stub poslovanja naše ordinacije.

Komunikacija

Komunikacija na relaciji mi-Vi je preduslov dobrog međusobnog odnosa, adekvatne medicinske brige, unapređenja rada i usluga, kao i rešavanja nesporazuma ili grešaka, u bilo kom smislu. Kroz komunikaciju se upoznajemo i sa Vašim zdravstvenim stanjem, i sa životnim navikama koje na njega utiču, a potom i sa rezultatima terapije koju Vam propisujemo. Takođe, komunikacijom prevazilazimo tekuće probleme u radu i postajemo bolji. Kod nas će Vaše kritike uvek biti dobrodošle.

Lekarska ordinacija Dr Nestorov

PONOSNI SMO NA NAŠ RAD

Više od 50.000 obavljenih lekarskih pregleda daje nam podstrek da postavljamo standarde dobre privatne medicinske prakse.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Šta naši pacijenti kažu o nama

Zadovoljna sam kompletnom uslugom, počev od sestre koja radi na prijemu i jako je ljubazna i prijatna prema pacijentima, pa sve do ambijenta koji je čist i lepo sređen. U ordinaciji vlada opuštena i neformalna atmosfera, tako da se čak i prilikom prve posete doktoru ne osećate neprijatno, kao što to inače biva.

Jasmina Predic

Patient
Sve pohvale i preporuke za doktore iz ordinacije, a posebno želim da pohvalim Dr Nestorova, koji je veoma stručan i ljubazan.

Neda T-music

Patient
Iskusan, prijatan i operativan lekar.

Goga Dusanic

Patient

Zakažite pregled ili konsultacije

Pošaljite nam mail ili nas pozovite i raspitajte se o uslugama koje pružamo, cenama ili zakažite svoj pregled.

    Hi, How Can We Help You?